Turbuss Vestfold

Unibuss Tur AS er datterselskap av Unibuss AS og har vært ansvarlig for konsernets turbussvirksomhet siden 1996. Vi er med andre ord et busselskap med over 20 års erfaring innen buss og transport. Vi tilbyr markedets største utvalg av busser – bestående av turbusser med opptil 58 seter, minibusser, rutebusser og veteranbusser. Skal du leie buss hos oss er det selvsagt alltid inklusiv sjåfør. La det ikke være noen tvil, Unibuss Tur AS kjører deg dit du vil!

Vår primære virksomhet er i Oslo og Viken, og vi har avdelingskontor i Vestfold. Fra Vestfold kan vi bistå med praktisk informasjon og ta imot bestilling for leie av buss. Takket være våre samarbeidspartnere kan vi være behjelpelige uansett hvor i landet du bor eller ønsker å reise til. Ettersom vi stort sett har kapasitet året rundt, er årstid ingen hindring for å bestille buss hos oss. Vi tar imot bestillinger fortløpende, men ser gjerne at det gjøres minst 1 til 2 uker før avreise.

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker å leie turbuss i Vestfold.

Kontaktdetaljer Vestfold

Unibuss Tur AS
Sentralbord: +47 33 33 45 45
E-post: tur.vestfold@unibuss.no
Besøksadresse: Borgeskogen 57 C, 3160 Stokke
Postadresse: Schweigaardsgate 16, 0191 Oslo

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva slags turer tilbyr dere?

Det er mulig å sette opp egen reiserute dersom dere ønsker dette. Om dere heller skulle ønske at vi setter sammen et opplegg er dette selvsagt mulig. Vi har også ferdigstilte turer til f.eks. Telemarkskanalen, Hadeland Glassverk og gamlebyen i Fredrikstad. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så tilpasser vi turen og setter sammen et komplett turprogram.

PS: Skulle reisefølget være for lite til at leie av buss er lønnsomt, tilbyr vi også pakketurer her på nettsiden vår. Vi har for eksempel en dagstur til Sverige fra Horten, Tveiten, Hortensveien, Tønsberg, Vear, Melsomvik og Stokke. Les mer på nettsiden.

Tilbyr dere leie av elbuss for bussreiser?

Det gjør vi! Vi har elbuss blant vårt utvalg av busser, og du kan spesifisere dette som ønske når du kontakter oss for å leie buss.

Kan vi kun bestille bussreiser til destinasjoner nær Vestfold?

Nei, distanse er ikke noen hindring for å leie buss eller minibuss hos oss. Vi er godkjent for transport både lokalt og internasjonalt, noe som betyr at din sjåfør kan kjøre dere til både norske og europeiske byer (faktisk helt til Færøyene og Island). Det spiller ingen noen rolle om dere skal på tur til Larvik, Tønsberg eller Roma. Sen oss en e-post i dag for mer utfyllende informasjon om prosessen for å leie en buss hos oss. Takket være våre samarbeidspartnere kan vi være behjelpelige uansett hvor i landet du bor eller ønsker å reise til, selv når vi selv ikke har mulighet til å koordinere reisen.

Er det mulig å leie buss uten sjåfør?

Vi får mange henvendelser om det er mulig å leie buss uten sjåfør. Det har vi dessverre ikke mulighet til å tilby, hverken for turbuss eller minibuss.

Hva slags type busser kjører dere?

Vi tilbyr rutebusser, minibusser og store turbusser for bussreiser i Norge og utlandet. Våre turbusser har 50 til 58 seter (inkludert guidesete), så om antall passasjerer er mellom 20 og 58 passer disse ypperlig. Vi har også turbusser med heis for rullestolbrukere. For kortere turer eller færre passasjerer, har våre minibusser seteplass til opptil 20 personer. Disse har også mulighet til å både transportere rullestoler og trekke tilhenger.