Om oss

Unibuss Tur AS – et datterselskap av Unibuss AS

Unibuss Tur er en av Norges ledende turbilaktører med fokus på bærekraftig og nytenkende utvikling siden 1996. Vi tilbyr markedets største utvalg av busser, med turbusser opptil 58 seter, minibusser og rutebusser. Selskapet har sin primære virksomhet i Oslo, Viken og Vestfold.

Vi har Lang erfaring med større arrangementer. For eksempel kjører Unibuss Tur ca. 30 000 barn til og fra 17. mai-toget i Oslo med miljøvennlige busser hvert år (HVO og biogass).

Når du leier en buss av Unibuss Tur, reiser du med en buss som kjører med den nyeste motorstandarden, Euro 6, med lavest mulig utslipp. Vår strategi er operativ virksomhet der vårt moderselskap Unibuss AS driver rutevirksomhet.

For Oslo og Viken finner du oss i lyse og trivelige lokaler på Alnabru i Oslo. I tillegg har vi avdelingskontorer i Stokke og Fredrikstad, og hjelper gledelig til med transport i hele landet.

Unibuss Tur er Norges representant i GPN.

GPN’s mål er å være verdens ledende bussorganisasjon med fokus på kvalitet, service, miljø og sikkerhet.

Gjennom oss kan du booke sikker busstransport i 41 land med ett kontaktpunkt og en faktura for hele oppdraget.

Visste du at Unibuss Tur en pådriver internasjonalt for
FNs Bærekraftsmål gjennom samarbeidet i Global Passenger Network,
der «best practice»-erfaringer deles?

www.gpn.travel

Medlemmene i GPN ønsker dere velkommen tilbake!

Vi er samarbeidspartner med Oslofjord Convention Center.

Oslofjord Convention Center, i hjertet av Vestfold, er stedet når mange skal møtes. Senteret har Norges største intime konsertsal og de beste konferansefasiliteter. Her arrangeres konferanser, kongresser, events, konserter, jubileer og sportsarrangementer gjennom hele året.

Vi er stolte samarbeidspartnere av:

Vi er aktive aksjonærer i våre lokale reiselivsorganisasjoner: