Tjenester: Leie minibuss eller turbuss

Leie buss til/fra flyplass

Reiser du med en større gruppe til og fra flyplassen? Hvorfor ikke starte eller avslutte turen med en hyggelig busstur og bli kjørt fra dør til dør? Vi tilbyr transport til/fra både Torp og Gardermoen, og kan hente dere hvor og når dere måtte ønske. Vi har partnere i hele Norge og kan også være behjelpelige med transport i andre byer. I tillegg kan vi gjennom vårt medlemskap i GPN nettverket hjelpe dere med transport i store deler av Europa, samt USA, Canada og India.

Lei en buss til/fra flyplassen

Leie buss til bryllup

Skal du gifte deg og vil sikre at gjestene dine kommer seg fra kirken eller festlokalet? Da kan vi tilby en enkel og rimelig løsning. Hvorfor ikke bringe gjestene med buss? Det er effektivt og sparer både gjester og brudeparet for mange transportrelaterte bekymringer.

Leie buss til/fra leirskole

Vi er et busselskap med lang erfaring med å kjøre skoleklasser trygt til og fra leirskoleopphold, både til sjøs og til fjells. Takket være våre avdelinger over hele Østlandet, kan vi bytte sjåfør underveis og klare t/r samme dag selv til de leirskolene som ligger lengst unna.

Lei en buss til/fra leirskole

Leie turbuss for reise i Norge og Europa

Planlegger dere reise over flere dager i Norge eller ellers i Europa? Våre moderne turbusser passer ypperlig for dette formålet. Vi har busser og sjåfører klare til å kjøre ut på eventyr, så ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om priser på leie av turbuss.

Leie turbuss for reise i Norge og Europa

Leie buss til store arrangementer

Våre rutebusser passer perfekt til å transportere store folkemengder på kortest mulig tid, og har såkalt laventré for hurtig av- og påstigning. Våre rutebusser leies ut til både små og store arrangementer.

Bussutleie til små og store arrangementer

Leie buss til dagstur

Vi kjører foreninger og lag på tur! Vi har busser med seter til opptil 58 passasjerer og god bagasjeplass. Ta en prat med oss i dag. Sammen kan vi diskutere destinasjoner og utarbeide et komplett turprogram etter deres ønsker.

Leie minibuss

Er det behov for å transportere ansatte til årets firmafest eller en befaring? Vi tilbyr leie av minibuss med seter til opptil 20 passasjerer. Våre minibusser egner seg for bussreiser i nærområdet eller dagsturer, og er tilrettelagt for transport av rullestoler. En minibuss hos oss er utstyrt med WiFi, mikrofon og aircondition

Leie minibuss for befaring eller firmafest

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvem kan leie buss av dere?

Det korte svaret er: alle over 18 år. Bussleie er åpent for transport av barn og familier, små og store grupper, skoleklasser, bedrifter, foreninger og lag, fotballag og andre. Våre busser og sjåfører har også mulighet til å kjøre rullestolbrukere. Dere kan enten leie minibuss eller leie turbuss – litt avhengig av hvor mange dere er og hva slags behov dere måtte ha. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om hvordan dere kan leie buss hos oss. Husk at vi har svært konkurransedyktige priser!

Ønsker du mer informasjon om pris på leie av turbuss? Ta kontakt med oss via e-post for dette, da vi dessverre ikke kan gi priser på leie av buss hos oss over telefon.

Kan vi leie buss uten sjåfør av dere?

Det er dessverre ikke mulig å leie buss uten sjåfør hos oss. Ønsker du å leie buss med sjåfør? Ta kontakt for mer informasjon angående bussleie.