Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Leie buss til/fra flyplass

Reiser du med en større gruppe til og fra flyplassen? Hvorfor ikke starte eller avslutte turen med en hyggelig busstur og bli kjørt fra dør til dør? Vi tilbyr transport til både Torp og Gardermoen og kan hente dere hvor og når dere skulle ønske dette. ‘ Vi har partnere i hele Norge og kan også være behjelpelige med transport i andre byer. I tillegg kan vi gjennom vårt medlemskap i GPN nettverket hjelpe dere med transport i store deler av Europa, samt USA, Canada og India.

Leie buss til bryllup

Skal du gifte deg og gjestene dine må komme seg til kirken eller festlokalet? Da kan vi tilby en enkel og rimelig løsning. Hvorfor ikke kjøre de med buss? Det er enkelt og ingen trenger å bekymre seg om hvordan de skal komme seg tilbake til utgangspunktet.

Leie buss til/fra leirskole

Unibuss Tur har lang erfaring med å kjøre skoler trygt til og fra leirskoleopphold, både til sjøs og til fjells. Takket være våre avdelinger over hele Østlandet, kan vi bytte sjåfør underveis og klare t/r samme dag selv til de leirskolene som ligger lengst unna.

Leie buss til store arrangementer

Våre rutebusser passer perfekt til å transportere store folkemengder på kortest mulig tid, og har såkalt laventré for hurtig av- og påstigning. Våre rutebusser leies ut til både store og små arrangementer.

Leie buss til dagstur

Skal ditt lag eller forening på tur? Ta en prat med oss, sammen finner vi en destinasjon og lager turen for deg dit du vil med et komplett turprogram.

Leie minibuss

Våre minibusser har 16 seter og passer godt til små grupper og bedrifter på tur. Alle minibussene er også tilrettelagt for rullestol.