Leie buss til bryllup

De fleste tenker nok på bryllupsbil når transport nevnes i sammenheng med bryllup, men det er ikke bare brudeparet som må komme seg fra A til B. For mange bryllup befinner festlokalet seg et godt stykke unna kirken, og det er ikke alltid alle gjester har bil eller er heldige og får parkeringsplass i nærheten. Kanskje har festlokalet også begrenset parkering?

Vi kan tilby en enkel og rimelig løsning – hvorfor ikke rett og slett leie buss til bryllupet? Å leie en buss er mindre komplisert enn det kan høres ut som, i tillegg til at det sparer brudeparet og gjester for en rekke bekymringer tilknyttet transport. Med en buss som står klar vil alle kunne komme seg bekymringsfritt til og fra den store feiringen.

La Unibuss Tur AS ta seg av VIP-transporten av gjestene. Vi tilbyr også leie av limousin for brudeparet eller brudefølget. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale og mer informasjon.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor mye koster det å leie buss til bryllup?

Prisen på leie av buss til bryllupet er avhengig av en rekke faktorer. Distansen vil være en faktor, i tillegg til antall passasjerer og hvor lenge brudeparet vil tilby transport til gjestene. Vi vil anbefale å ta direkte kontakt med oss på e-post tur@unibuss.no for mer informasjon om priser på leie av buss for den store dagen.

Vi vurderer å leie buss til bryllupet. Hva slags busstyper tilbyr dere?

Vi har både turbuss og minibuss som kan benyttes ved bryllup. Leie av turbuss er ideelt for komfortabel transport av mellom 20 til 58 gjester. Alle våre turbusser er utstyrt med toalett, kaffemaskin, kjøleskap og alkolås. For transport av mindre grupper vil en minibuss kanskje være mer egnet, da disse har seteplass til opptil 20 gjester. Våre minibusser er også utstyrt med alkolås. Ta kontakt med oss i dag på e-post tur@unibuss.no for å finne ut av hvilken busstype dere burde velge.

Hvor mye koster det å leie buss uten sjåfør?

Leier du buss hos oss vil det alltid inkludere sjåfør. Det er altså ikke mulig å leie buss uten sjåfør. Ta kontakt med oss på tur@unibuss.no for prisoverslag for leie av buss med sjåfør.

Er det også mulig å leie bil til brudefølge eller bryllupsbil til brudeparet gjennom dere?

Ja, det er det. Ønsker dere bil/bryllupsbil kan vi tilby leie av limousiner. Dersom det er ønskelig med en original vri kan dere også gjøre bryllupsbilen om til en bryllups-minibuss.

Hvilke områder kan vi leie buss til/fra?

Vår strategi er å drive turbuss-virksomhet i de områdene hvor vårt morselskap, Unibuss AS, driver rutevirksomhet. Det innebærer at vi primært tilbyr våre tjenester i Oslo, Viken og Vestfold. Samtidig, takket være våre samarbeidspartnere, kan vi være behjelpelige uansett hvor i landet du bor eller ønsker å reise til. Ta gjerne kontakt med ditt lokale kontor for mer informasjon. Vi har hovedkontor på Alnabru i Oslo og avdelingskontor i Vestfold/Stokke og Fredrikstad. Du finner kontaktdetaljer til våre kontor her på nettsiden.