Turbuss Tønsberg

Unibuss Tur AS er datterselskap av Unibuss AS og har vært ansvarlig for konsernets turbussvirksomhet siden 1996. Selskapet har over 20 års bransjeerfaring og er en ledende tilbyder av bussreiser og busstransport i Norge. Vi tilbyr markedets største utvalg av busser – som inkluderer turbusser med opptil 58 seter, minibusser, rutebusser og veteranbusser. Ved leie av buss hos oss er selvsagt sjåfør også alltid inkludert i leien.

Vi opererer primært i Oslo og Viken, men kan koordinere turer gjennom våre samarbeidspartnere ellers i Norge og Europa. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, men vi har avdelingskontor på Stokke i Vestfold. Holder du til i Tønsberg kan du med andre ord kontakte vårt Vestfold-kontor direkte, ettersom de kan bistå med praktisk informasjon og ta imot bestillinger.

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker å leie buss fra Tønsberg.

Kontaktdetaljer Vestfold

Unibuss Tur AS
Sentralbord: +47 33 33 45 45
E-post: tur.vestfold@unibuss.no
Besøksadresse: Borgeskogen 57 C, 3160 Stokke
Postadresse: Schweigaardsgate 16, 0191 Oslo

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan vi bestille bussreiser til destinasjoner i eller omkring Tønsberg?

Absolutt ikke – planlegg reisen akkurat dit dere ønsker. Vårt busselskap er godkjent for busstransport både lokalt og internasjonalt, noe som betyr at vi kan kjøre dere til både norske og europeiske byer (faktisk helt til Færøyene og Island). Det spiller altså ingen rolle om dere skal på tur til Sandefjord, Horten, Oslo eller hele veien til Roma. Ring oss i dag for leie turbuss eller leie minibuss.

Hva slags type busser kjører dere?

Vi har ulike busstyper for alle slags turer og behov. Våre turbusser har 50 til 58 seter (inklusiv guidesete), så om antall passasjerer er på mellom 20 til 58 passer disse ypperlig. Vi har også turbusser med heis for rullestolbrukere. For kortere turer eller færre passasjerer, har en minibuss seteplass til opptil 20 personer. Disse har også mulighet til å transportere rullestoler og trekke tilhenger. Det er også mulig å leie buss for arrangement, og vi tilbyr da rutebuss og leddvogner med plass til opptil 110 personer. Ønsker dere å leie en buss? Kontakt oss i dag!

Hvorfor bør vi velge deres busselskap og ikke f.eks. VY?

Unibuss Tur AS er et busselskap med lang og bred erfaring innen turvirksomhet. Vi tilbyr markedets største utvalg av busser og ansetter kun pålitelige og høyt kvalifiserte sjåfører. Vi har miljøvennlige busser som kjører med lavest mulig utslipp på markedet, og kan tilby HVO-drivstoff fremstilt av fornybare råvarer Med over 20 år i bransjen har Unibuss Tur også opparbeidet er stort nettverk av samarbeidspartnere i Norge og Europa. Fra 2017 ble selskapet offisielt medlem av Global Passenger Network (GPN) med representasjon i 37 land verden over. Vi har svært konkurransedyktige priser, så vi anbefaler å kontakte oss i dag for prisoverslag og mer detaljert informasjon om leie.

Tilbyr dere transport til flyplasser?

Vi kan kjøre deg og reisefølget til Gardemoen eller til Torp i Sandefjord. For andre flyplasser kan vi også bistå gjennom våre samarbeidspartnere i Norge og utlandet. Antall passasjerer vil avgjøre hvilken type buss som vil være mest lønnsom og praktisk av turbuss og minibuss. Vi har mulighet til å hente der det er ønskelig, om det så er i Tønsberg, Horten eller andre byer. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om transportmuligheter.