Leie minibuss

Unibuss Tur AS tilbyr markedets største utvalg av busser – som inkluderer komfortable og trygge minibusser. Ved leie av minibuss hos oss er sjåfør selvsagt også alltid inkludert i leien.

Våre minibusser har 20 seter og passer godt til små grupper og bedrifter på tur. Helt spesifikt har de har plass til 20 passasjerer uten bagasje eller 10 passasjerer om det også lases bagasje. En slik buss er utstyrt med aircondition, mikrofon, skjerm for DVD-visning og alkolås. Alle minibussene er i tillegg tilrettelagt for rullestol og kan trekke tilhenger ved behov (mot et rimelig tillegg).

Minibussutleie passer primært for kjøring i nærområdet eller for dagsturer, som for eksempel:

  • Befaring og omvisning
  • Dagstur til nærliggende byer
  • Transport av bryllupsgjester
  • Transport av gjester til arrangement
  • Flyplasstransport

Spar både tid og penger ved å benytte deg av minibussutleie hos Unibuss Tur AS.
Ta kontakt med ditt nærmeste kontor i dag på e-post tur@unibuss.no for mer informasjon.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er det mulig å leie minibuss uten sjåfør?

Vi får mange henvendelser med spørsmål om det er mulig å leie minibuss uten sjåfør. Det har vi dessverre ikke mulighet til, hverken for turbuss eller minibuss.

Hva er forskjell på turbuss og minibuss?

Våre turbusser har opptil 58 seter, mens minibussene har 20 seter. Den primære forskjellen er da størrelsen på bussene og seteplass. Minibussene er samtidig ikke utstyrt med toalett, noe turbussene er. Turbusser kan også benyttes for langturer, mens de mindre bussene egner seg for kortere turer. Ellers er enhver buss hos oss trygg og komfortabel, og de har alle mulighet til å transportere rullestoler og trekke henger.

Tilbyr dere transport til flyplasser?

Absolutt! Spar tid og penger ved å la oss kjøre deg og reisefølget til Gardemoen eller Torp. For andre flyplasser kan vi også bistå gjennom våre samarbeidspartnere. Vi har mulighet til å hente der det er ønskelig, om det så er i Tønsberg, Oslo eller andre byer. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om leie av minibuss.

Er det kun mulig med minibussutleie i nærområdet?

Absolutt ikke. Selv om minibusser egner seg best til turer i lokalområder, kan de også benyttes ved dagsreiser. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Er det mulig å også leie bil gjennom dere?

Det er dessverre ikke mulig. Vi er et busselskap, noe som innebærer at det kun er mulig å leie buss gjennom oss. For leiebil må andre utleiere kontaktes. Noe vi derimot har mulighet til å tilby leie av er limousiner og van.

Vi er en liten forening som ønsker å leie buss. Bør vi velge turbuss eller minibuss?

Våre turbusser har plass til opptil 58 personer og er utstyrt med toalett, mikrofon, kjøleskap og en skjem for DVD-visning. Dette er en busstype som passer ypperlig for større grupper og/eller lengre distanser. Våre minibusser har seteplass til 20 personer uten bagasje eller 10 personer med bagasje. De er utstyrt med mikrofon og skjerm for DVD-visning. Dette er dermed en passende busstype for mindre grupper og/eller kortere distanser. Ta kontakt med oss for mer informasjon.