Bussutleie Oslo

Unibuss Tur AS har mer enn 20 års bransjeerfaring og tilbyr markedets største utvalg av busser. Vårt hovedkontor og sete for bussutleie i Oslo og Viken er lokalisert på Alnabru i Oslo. Der holder administrasjonen med 6 ansatte til, i tillegg til parkering for de fleste av våre 30 turbusser. Vi har i tillegg avdelingskontor i Stokke og Fredrikstad.

Vår flåte består av turbusser med opptil 58 seter, minibusser, rutebusser og veteranbusser. Vi har også vans og limousiner for spesielle anledninger. Bussene våre har mulighet til å transportere passasjerer i alle aldre, i tillegg til å frakte rullestoler og dra tilhenger ved behov. Er du Vålerenga-supporter vil det kanskje også glede deg at vi har samarbeid med VIF og tilbyr bussreiser med Vålerenga-bussen.

Vi tilbyr leie av buss til konkurransedyktige priser og arrangerer bussreiser for en rekke anledninger. Her er et knippe eksempler:

  • Dagsturer for foreninger og lag
  • Transport av bryllupsgjester
  • Befaring og omvisning for bedrifter
  • Transport av deltakere til arrangement/konsert
  • Europaeventyr for skoleklasser

Lei buss av oss i dag! Send forespørsel på e-post for mer informasjon om bestillingsprosessen, priser på leie, busser og typer av bussreiser. Merk at vi kun har mulighet til å besvare spørsmål angående pris på e-post.

Kontaktdetaljer Oslo og Viken
Unibuss Tur AS
Sentralbord: +47 22 08 43 48
E-post: tur@unibuss.no
Besøksadresse: Strømsveien 196, 0668 Oslo
Postadresse: Schweigaardsgate 16, 0191 Oslo

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor mye koster det å leie buss?

Skal du leie buss vil prisen være avhengig av en rekke elementer. Distansen vil være en faktor, i tillegg til antall passasjerer og hvor lenge det er ønskelig å leie bussen. Er det behov for å leie turbuss framfor minibuss vil det være en annen prisklasse. Vi vil anbefale å ta direkte kontakt med oss på e-post for mer informasjon og for å komme fram til en konkurransedyktig pris.

Vi er en skoleklasse som ønsker å leie buss. Bør vi velge turbuss eller minibuss?

Våre turbusser har plass til opptil 58 personer og er utstyrt med toalett, mikrofon, kjøleskap og en skjem for DVD-visning. Dette er en busstype som passer ypperlig for større klasser og/eller over lengre distanser. Våre minibusser har seteplass til 20 personer uten bagasje eller 10 personer med bagasje. De er utstyrt med mikrofon og skjerm for DVD-visning. Dette er dermed en passende busstype for mindre grupper og/eller reise over kortere distanser. Lei buss hos oss ved å ta direkte kontakt med næreste avdelingskontor.

Hva slags turer tilbyr dere?

Dere kan sette sammen egen reiserute dersom dere ønsker dette. Om dere heller skulle ønske at vi setter sammen et opplegg er dette selvsagt også mulig. Vi har i tillegg gode turforslag tilpasset sesongen på vår hjemmeside, f.eks. Telemarkskanalen, Hadeland Glassverk og gamlebyen i Fredrikstad. Planlegg reisen med Unibuss Tur AS. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så tilpasser vi turen for dere med komplette turprogram til konkurransedyktige priser.