Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Bryllup: Overlat transporten til oss

Bryllup: Overlat transporten til oss

Det er mye som skal klaffe når et bryllup skal planlegges. Ofte vil ikke selve seremonien finne sted på samme lokasjon som feiringen, som innebærer mye transportkoordinering for gjester. For å gjøre forberedelsene og selve dagen enklere for det lykkelige paret og gjester, kan det å leie minibuss være en god løsning.

 

Hvordan kan en minibuss gjøre dagen enda bedre?

En minibuss kan leies gjennom Unibuss Tur for kortere perioder eller for hele dagen. Disse leies alltid med sjåfør, og har plass til opptil 16 bryllupsgjester. Det er mange ulike scenario som kan gjøre dette til en fin løsning etter at selve seremonien er ferdig. Her er noen eksempler:

  • Har du minibuss som venter utenfor seremonistedet for å kjøre gjestene til festlokalene, slipper det å bli bilkaos begge steder.
  • Det er alltid noen som kjører seg vill på veien. Med en minibuss som kjører og henter, slipper du at gjester ringer for å be om hjelp med å finne fram til lokalet.
  • Ikke alle festlokaler har parkeringsmuligheter, noe som krever at gjester må gå kortere eller lengre avstander. For gjester som er eldre, mindre mobile eller går i høye heler, kan dette bli en utfordring. Med en minibuss som kjører fra nærmeste parkeringsplass for kun å slippe av gjester ved lokalet, bli opplevelsen mye bedre for alle gjestene.
  • Ikke alle har bil og ikke alle festlokaler har offentlig transportmiddel i umiddelbar nærhet. Med en minibuss tilgjengelig, kan alle gjester komme seg til festen uten å være avhengige av skyss fra andre.
  • En minibuss som samler kjente og ukjente gjester kan være en katalysator for nye bekjentskaper og god stemning før feiringen starter.

 

Vi er der for deg på den store dagen

Skulle du lure på om dette kunne vært noe for feiringen eller er usikker på om det kan passe med budsjettet, ta kontakt. Vi deler gjerne mer informasjon om hvordan vi kan være med på å gjøre den store dagen litt mindre stressende for alle parter. Du vil også få et helt uforpliktende prisoverslag. Skulle det være et stort brudefølge, tilbyr vi også leie av større busser med plass til opptil 57 passasjerer. Ta kontakt med oss i dag på telefon eller e-post.