Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Turbuss Fredrikstad

Unibuss Tur AS er datterselskap av Unibuss AS og har vært ansvarlig for konsernets turbussvirksomhet siden 1996. Vi har med andre ord over 20 års erfaring innen buss og transport. Vi tilbyr markedets største utvalg av busser - bestående av turbusser med opptil 58 seter, minibusser, rutebusser og veteranbusser. Vi har også vans og limousiner til leie. Skal du leie buss til eller fra Fredrikstad er sjåfør selvsagt også inkludert, så alt du trenger å tenke på er maten på turen.

Vår primære virksomhet er i Oslo og Viken, men vi har også avdelingskontor i Fredrikstad. Fra Fredrikstad kan vi bistå med praktisk informasjon og ta imot bestilling av turbuss og minibuss. Takket være våre samarbeidspartnere kan vi være behjelpelige uansett hvor i landet du bor eller ønsker å reise til. Ettersom vi stort sett har kapasitet året rundt, er årstid ingen hindring for å bestille buss hos oss. Vi tar imot bestillinger fortløpende, men ser gjerne at det gjøres minst 1 til 2 uker før avreise.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om å leie turbusser i Fredrikstad.

 

Kontaktdetaljer Fredrikstad

Unibuss Tur AS

Sentralbord: +47 22 08 43 48

E-post: tur@unibuss.no

Besøksadresse: Strømsveien 196, 0668 Oslo

Postadresse: Schweigaardsgate 16, 0191 Oslo

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Absolutt ikke – planlegg reisen akkurat slik som ønskelig. Vi er godkjent for transport både lokalt og internasjonalt, noe som betyr at vi kan kjøre dere til både norske og europeiske byer (faktisk helt til Færøyene og Island). Det innebærer at det ikke spiller noen rolle om dere skal på tur lokalt i Fredrikstad kommune til Sarpsborg, Oslo og Viken eller hele veien til Roma. Send oss en e-post i dag for mer informasjon.

Vi kan kjøre deg og reisefølget til Oslo Lufthavn. Antall passasjerer vil avgjøre hvilken type buss som vil være mest lønnsom og praktisk av van, turbuss og minibuss. Vi har mulighet til å hente der det er ønskelig, om det så er Fredrikstad, Sarpsborg eller andre byer. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om transportmulighetene.

Det er mulig å sette opp egen reiserute dersom dere ønsker dette. Om dere heller skulle ønske at vi setter sammen et opplegg er dette selvsagt mulig. Vi har også ferdigstilte turer til f.eks. Telemarkskanalen, Hadeland Glassverk og gamlebyen i Fredrikstad. Utforsk gjerne nettsiden vår for turforslag, i tillegg til ferdigstille turer, og planlegg reisen med Unibuss Tur AS. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så tilpasser vi turen for dere gjennom et komplett turprogram.

En minibuss passer ypperlig for små grupper på opptil 20 personer, og vi blir ofte kontaktet av bedrifter som velger denne løsningen for befaring og omvisninger. Våre Mercedes-minibusser har sitteplass til 10 personer med bagasje eller 20 personer uten bagasje. Bussene har DVD-mulighet, mikrofon og aircondition – slik at det aldri vil være et kjedelig øyeblikk. Skulle det være behov for det, kan våre minibusser også transportere rullestol. Minibusser passer best for korte turer i nærområdet eller dagsturer, som reise til f.eks. Sarpsborg eller Oslo.