Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Ut på tur, aldri igjen sur

Hvor mange ganger har du ikke opplevd at du er akkurat for sent ute til å rekke flybussen om morgenen? Eller hva med turen hjem etter et jobbseminar hvor du innser at det er buss for tog og turen tar 3 timer lengre enn planlagt? Eller hva med klasseturen hvor alle skal møte på destinasjonen, men halvparten kommer for sent og får ikke blitt med? Ikke bare fører dette til mye bortkastet tid, men også veldig mye stress og omrokkeringer. Det skaper også en litt bitter ettersmak for det som ellers kunne vært en fin opplevelse. Er du ansvarlig for turen, kan det faktisk lønne seg å finne en annen løsning.

Ut på tur, aldri igjen sur

Slapp av med bussleie

Dersom det er en gruppe som skal på reise eller som skal delta på felles arrangement, vil det kunne gjøre hele opplevelsen hakket bedre med bussleie. Dersom skolen avtaler å møte på skolen med elevene, kan Unibuss Tur sin sjåfør stå ventende med minibuss eller turbuss. Det gjør det enklere å planlegge og eliminerer mange usikkerhetsmomenter. Skal bedriftens ansatte delta på jobbseminar i regi av arbeidsplassen, er det en velkommen gode med transport til og fra arbeidsplassen for deltakelse. Sitter de ansatte igjen med en fin opplevelse, gagner det alle parter. Skal flere kollegaer eller vennegjengen på flyreise, ja, da kan det rett og slett lønne seg å booke en minibuss for transport til flyplassen framfor å reise separat.

 

Gjør reisen til en fryd

Det koster ikke så mye som du skulle tro å leie buss eller minibuss. I tillegg er det en investering som sparer tid for alle parter. Det vil også skape en bedre opplevelse for alle, som da vil slippe å måtte ha transport i tankene. Ta gjerne kontakt med oss i Unibuss Tur mer informasjon om hva vi kan tilby, samt et uforpliktende prisoverslag. Vi ser fram til å høre fra deg, uansett hvor ferden bærer!