Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Storfamilie på tur?

Det å skulle dra på tur med kjernefamilien er kanskje ikke den største utfordringen, men likevel krevende nok. Skal du derimot på tur med hele storfamilien – tanter, kusiner og tremenninger inkludert – blir det noe helt annet. Spesielt logistikken kan bli vanskelig å få til å gå opp. For å slippe merarbeid og hodebry, kan det være en stor fordel å leie buss.

Storfamilie på tur?

Hvorfor Unibuss Tur?

Unibuss Tur har lang erfaring med å bringe familier til og fra ønskelige destinasjoner. Ikke bare har vi moderne og trygge busser, men våre sjåfører har sikkerhet som førsteprioritet. Er dere flere enn 16 som skal på tur, har vi turbusser med plass til hele 57 passasjerer (med guidesete). Vi har også buss tilgjengelig med universal utforming med plass til rullestol. Er dere en litt mindre gruppe på opptil 16 personer, tilbyr vi utleie av minibusser. Uansett hvor mye bagasje dere måtte ha med dere, vil det alltid få plass. Bagasjetilhenger stiller vi med dersom det ikke skulle være plass i bussen. Av fasiliteter kan dere forvente dere aircon, mikrofon og DVD-skjerm. Dermed kan dere blant annet kose dere med allsang eller la barna se film underveis.

 

Vi tar oss av logistikken

Det spiller ingen rolle om dere skal til nabobygda, fra nordlige til sørlige Norge eller krysse landegrenser – vi har mulighet til å bringe dere dit dere skal. Reisen kan være så kort som til nærmeste flyplass eller vare opptil flere dager. Ønsker dere å sette sammen en tur med flere stopp underveis, er dette fullt mulig. Foreslå gjerne reiserute eller du kan overlate det til oss å lage en tentativ reiserute for dere. Sammen kommer vi fram til den beste løsningen for turen.

 

Kontakt oss i dag

På nettsiden vår kan du se eksempler på tidligere ruter vi har kjørt for inspirasjon og for å se hva som finnes av muligheter. Har du allerede planen klar og ønsker et prisoverslag? Ta kontakt. Vil du heller at vi bistår med planleggingen? Ta også kontakt. Vi ser fram til å høre fra deg, og enda mer til å kjøre dere!