Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Skal skolen på tur?

«Ut på tur, aldri sur» heter det så fint. Det stemmer kanskje ikke alltid i praksis, i hvert fall ikke om man skal på tur med barn som mangler tålmodighet. Å ikke ha transportkoordinasjonen på plass i en slik situasjon kan utgjøre forskjellen på en fantastisk tur og en mindre gledelig en. Visste dere at det er mulig å leie minibuss eller turbuss gjennom Unibuss Tur for skolens utflukt? La oss legge til rette for en minnerik og eventyrlig reise.

Skal skolen på tur?

Ulike muligheter

Vi er et busselskap med lang erfaring med å kjøre skoleklasser trygt blant annet til og fra leirskoleopphold, både til sjøs og til fjells. Takket være våre avdelinger over hele Østlandet, kan vi bytte sjåfør underveis og klare tur retur samme dag selv til de leirskolene som ligger lengst unna. Planlegger dere heller reise over flere dager i Norge eller ellers i Europa? Våre moderne turbusser passer ypperlig for dette formålet. Vi har busser og sjåfører klare til å kjøre ut på eventyr, så ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om priser på leie av turbuss.

 

Turbuss for lengre reiser og grupper

De største bussene våre passer for opp til 57 personer, og i tillegg er det et guidesete i bussen. Dette vil være ypperlig for bedrifter, skoleklasser og idrettslag som trenger ekstra bagasjeplass. Våre turbusser inkluderer:

  • Mikrofon
  • Toalett
  • God bagasjeplass
  • Aircondition
  • Kjøleskap
  • USB-lading i alle seter
  • DVD

 

Minibuss for små grupper og kortere turer

Skal dere heller på tur i nærområdet eller på dagstur med en litt mindre klasse eller gruppe? Da egner en minibuss seg best. Våre minibusser har plass til opptil 16 passasjerer og er en gunstig måte å reise på. Ved mye bagasje, kan vi ordne med bagasjehenger, og ellers kan dere finne mikrofon, DVD-spiller og aircondition i bussene.

 

Bestill i dag

På nettsiden vår kan du se eksempler på tidligere ruter vi har kjørt for inspirasjon og for å se hva som finnes av muligheter. Har du allerede planen klar og ønsker et prisoverslag? Ta kontakt. Vil du heller at vi bistår med planleggingen? Ta også kontakt. Vi ser fram til å høre fra deg, og enda mer til å kjøre dere!