Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Lei minibuss for turneringene

Fotballag, håndballag, turnkretser og karateklubber. Konkurranser og turneringer er noe det ikke er mangelvare på, spesielt nå som pandemiens restriksjoner hører historien til. Dette er noe som krever mye koordinasjon, uansett hvor mange dere er. Ofte er det foresatte som kjører til og fra, men er det utenbys vil det gjerne komplisere transporten. Med en turbuss eller minibuss fra Unibuss Tur slipper dere å tenke på logistikken og kan heller fokusere på lagånden.

Lei minibuss for turneringene

Minibuss som dekker alle behov

Våre minibusser har plass til 18 passasjerer uten bagasje, litt færre dersom dere ønsker å oppbevare bagasjen inne i bussen. Skulle det være behov for det, kan vi ordne med bagasjetilhenger slik at alle utøvere og alt av utstyr får plass. Leie gjennom oss inkluderer alltid sjåfør, og vi er stolte av å kunne tilby turer kjørt av yrkesprofesjonelle med lang erfaring og trygge kjørevaner.

 

Hva dere kan forvente

Vi vet at oppmerksomheten til ungdom ikke strekker så langt, og at mobilen er en naturlig følgesvenn. Da er det godt å vite at våre minibusser har USB-lading ved alle seter, i tillegg til at det også er DVD-skjerm tilgjengelig for felles bruk. Minibuss egner seg best i nærområdet, spesielt da det ikke er toalettfasiliteter ombord. Skal dere såpass langt at dere må fly, kan vi stå for flyplasstransporten. Har dere ellers plassbehov utover 18 passasjerer eller planer om å delta på turneringer ellers i landet eller internasjonalt? Vi tilbyr selvsagt også leie av turbuss.

 

Book i dag

Ta gjerne kontakt med oss om dere har tanker om å leie minibuss - Oslo som ellers i landet. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere her i landet og også i utlandet, så lokasjon spiller ingen rolle. Sammen kan vi vurdere behovene dere har oppimot tilgjengelig budsjett. Våre prisoverslag er selvsagt helt uforpliktende. Ring eller send oss en e-post for mer informasjon.