Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Lei buss til julebordet

Julen står for døren, og i den sammenheng også en rekke julebord. Bedrifter avholder disse på ulike måter, men noe som gjerne er felles er at ansatte må komme seg både til og fra lokalet hvor feiringen finner sted. Dette kan bli noe komplisert, spesielt om det er alkoholservering. Det er ikke alltid offentlig transportmiddel tilgjengelig, ikke alle har noen som kan hente og taxi kan bli en kostbar affære. Hva med å overraske de ansatte med minibuss som bistår med transporten?

Lei buss til julebordet

Trygghet med minibuss

Unibuss Tur tilbyr både tur- og minibuss. For julebord er det ofte mest aktuelt med en eller flere minibusser da avstandene gjerne er korte og ikke alle ansatte vil ha behov for transport. Våre minibusser egner seg best for kjøring i nærområdet eller på dagsturer, for små grupper på opptil 16 passasjerer. Disse er også tilrettelagt for transport av rullestoler. Ombord i bussen finner dere fasiliteter som DVD, mikrofon, aircondition og alkolås. Og ethvert leieforhold kommer selvsagt med egen sjåfør. Skulle dere være en stor bedrift med behov for transport av mer enn 16 ansatte, har våre turbusser plass til opptil 49 passasjerer. Disse har også toalett, kjøleskap, USB-lading og kaffemaskin ombord.

 

Unibuss Tur tar transportoppdraget

Ønsker dere å leie buss? Med Unibuss Tur AS har du en trygg og pålitelig reisepartner. Våre sjåfører har lang og bred erfaring, og har passasjerens sikkerhet som høyeste prioritet. I tillegg er vi en av Norges ledende turbilaktører med fokus på bærekraftig og nytenkende utvikling i hele 26 år. Tenker du på miljøet, kan vi dele at våre busser blant annet kjører med den nyeste motorstandarden, Euro 6, med lavest mulig utslipp. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby, prisestimat og prosess for å leie enten turbuss eller minibuss. Vi ser fram til å høre fra deg.