Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Et alternativ til sightseeingbuss

Er dere en skoleklasse, vennegjeng eller utvidet familie som skal på tur til hovedstaden? Da er sjansen stor for at dere vil benytte dere av ulike former for transportmiddel for å komme dere dit, i tillegg til sightseeingbuss når der er på plass i Tigerstaden. Med leie av turbuss slipper dere mye av koordinasjonen og stresset rundt dette, i tillegg til at det kan bli billigere. Legg opp ruten selv med Unibuss Tur. Hva venter dere på?

Et alternativ til sightseeingbuss

Hvor bærer turen? Dere bestemmer

Dere avgjør selvsagt om dere ønsker å booke transport fra der dere bor og inn til hovedstaden med våre erfarne sjåfører. Alternativt kan vår turbuss (eller minibuss om det er færre enn 15 reisende) vente på dere i Oslo for en spennende dagstur. Dere bestemmer helt selv hvor dere ønsker å stoppe, hvor lenge dere ønsker å bli værende på hvert stopp og hvor lang dagen skal være. I motsetning til standard sightseeingbusser, må dere ikke følge en fastsatt rute. Vil dere oppleve attraksjoner utenfor bykjernen, er det ikke noe problem. Med en Unibuss Tur turbuss får dere komfortabel sightseeing med toalett tilgjengelig, DVD-skjerm og aircondition på de varme sommerdagene.

 

Hvorfor Unibuss Tur?

Unibuss Tur er en av Norges ledende turbilaktører og har hatt fokus på bærekraftig og nytenkende utvikling siden 1996. Vi tilbyr markedets største utvalg av busser, med turbusser opptil 58 seter, minibusser og rutebusser. Vi har vår primære virksomhet i Oslo, Viken og Vestfold, men har samarbeidsavtaler med tilbydere over hele landet og også internasjonalt. Visste du forresten at Unibuss Tur er en pådriver internasjonalt for FNs bærekraftsmål gjennom samarbeidet i Global Passenger Network? Når du leier gjennom oss, reiser du med buss som kjører med den nyeste motorstandarden, Euro 6, med lavest mulig utslipp.

 

Bestill turbuss i dag

Unibuss Tur tilbyr minibuss og turbuss - Oslo som ellers i landet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud og samtale om deres behov. Vi setter gjerne sammen et opplegg eller planlegger turen i samspill med dere. Vi ser fram til å legge ut på eventyr med dere!