Leie buss?

Send forespørsel her:

  1. Reiseinformasjon

  2. Kontaktinformasjon

  3. Oppsummering

Reiseinformasjon

Kontaktinformasjon

Oppsummering

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Vennligst skriv inn total antall passasjerer. (Våre busser har følgende størrelser: 16 seter minibuss (max 10 pax med bagasje), 50 seter, maks 58 seter.)

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må være et gyldig telefonnummer
Dette må være en gyldig epost adresse
Dette feltet må fylles ut
Du må legge inn et gyldig postnummer

Fra:

Retur:

Antall passasjerer:

Bursdag utenom det vanlige med Unibuss Tur

En bursdag kan feires på mange ulike måter. Noen foretrekker å feire hjemme med de aller nærmeste, mens andre ønsker et storslått kalas. Noen synes at det å oppleve noe sammen er en fin måte å skape varige minner på, som å reise et sted for å feire. Med Unibuss Tur på laget, er en slik bursdagsfeiring i gode hender.

Bursdag utenom det vanlige med Unibuss Tur

La oss bringer dere til feiringen

Unibuss Tur bringer hele reisefølget trygt fram og tilbake, og bistår gjerne i planleggingen ellers. Det spiller ingen rolle om det er ønske om å reise til Oslo for å feire på utesteder, om det planlegges å se nordlys i nord eller om en tur over grensen står øverst på listen. Vi har en rekke samarbeidspartnere både innenlands og utenlands, så avreisested og destinasjon spiller liten rolle. Vi skal få dere dit dere har ønske om å tilbringe bursdagen.

 

Planleggingsassistanse

Vi har bred og lang erfaring med å legge opp reiseruter og planlegging for øvrig, og dette er noe vi gjerne tar oss av skulle dere ønske å bruke tid på andre ting. Våre sjåfører, som selvsagt medfølger enhver bussleie, er også svært dyktige og serviceinnstilte. Passasjersikkerhet er vår største prioritet, noe dere vil merke både i kjørestil og rutiner, for ikke å snakke om tilbudet vi har av moderne tur- og minibusser. Er dere et stort reisefølge eller har planer om å reise over lengre distanser, anbefaler vi å bestille turbuss. Er feiringen mer lokal, kan en eller flere minibusser være mer aktuelt. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Ønsker dere å leie buss? Med Unibuss Tur AS har du en trygg og pålitelig reisepartner. Våre sjåfører har lang og bred erfaring, og har passasjerens sikkerhet som høyeste prioritet. I tillegg er vi en av Norges ledende turbilaktører med fokus på bærekraftig og nytenkende utvikling i hele 26 år. Tenker du på miljøet, kan vi dele at våre busser blant annet kjører med den nyeste motorstandarden, Euro 6, med lavest mulig utslipp. Sammen skaper vi en bedre framtid – et eventyr av gangen!